Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održavati u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga. Na ovogodišnjim Danima otvorenih vrata možete pronaći brojne korisnike koji su uspješno proveli ili još uvijek provode projekte financirane iz fondova Europske unije.

Više informacija dostupno je na https://strukturnifondovi.hr/dani-otvorenih-vrata-eu-projekata-2021/ (#EUinmyregionhttps://hr-hr.facebook.com/strukturni.fondovi/)

U sklopu „Dana otvorenih vrata EU projekata“ Sveučilište u Rijeci, Pomorski fakultet predstaviti će rezultate koji su proizašli iz projekata MEDUSA – Pomorski obrazovni standard u brodarstvu i brodskom menadžmentu i PANDORA – Promicanje izvrsnosti vještina za tržište rada kroz institucionalizaciju stručne prakse u pomorskom obrazovanju.

Predstavljanje će se održati virtualnim putem u utorak 23. studenog 2021. godine u vremenskom razdoblju od 10:00 do 11:00 sati , a u ime Pomorskog fakulteta rezultate će predstaviti voditeljica projekata izv. prof. dr. sc. Ana Perić Hadžić.

Link za pristup nalazi se u nastavku.

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/81917565062?pwd=OXl3dU1NcmJNR3dmZUdGODViRXA2QT09

Meeting ID: 819 1756 5062
Passcode: 780158